Bedrijven

Wij zijn gespecialiseerd in gezondheidsmanagement binnen u organisatie. U kunt direct naar onze bedrijven informatiepagina via onderstaande knop.

Medewerkers

Stofberg Preventie & Coaching is er voor uw organisatie maar ook voor u als individu. Voor meer informatie over onze aanpak. klik op onderstaande knop.
Via onze site kunt u zich direct aanmelden voor Preventie & Coaching. Ga naar het aanmeldformulier via onderstaande knop en vul de gevraagde gegevens in.
Wij bellen u terug op de momenten die u het beste uitkomen. Via onderstaande knop kunt u in het “bel mij terug” formulier uw gegevens invullen.

Preventie en Coaching

Stofberg Preventie & Coaching is gespecialiseerd is het faciliteren van een optimale inzetbaarheid van gezonde en vitale medewerkers. Wij zijn uw partner als het gaat om het gezondheidsbeleid binnen uw bedrijf en denken met u mee over het optimaal inzetbaar houden van uw medewerkers. Onze organisatie staat voor innovatie en het vervullen van een maatschappelijke rol. Vanuit werkend Nederland wordt de nadruk op het “people” aspect van maatschappelijk verantwoord ondernemen vergroot. Werkenden vinden het steeds belangrijker dat hun werkomgeving een gezonde omgeving is. Stofberg Preventie & Coaching ondersteunt bedrijven in het verwezenlijken van deze omgeving met innovatieve zorgproducten en preventieve maatregelen.