Voor iedere organisatie is de optimale inzetbaarheid van gezonde en vitale medewerkers van groot belang. Gezondheid en vitaliteit zijn voorwaarden voor het goed kunnen functioneren van een medewerker en zorgen er tevens voor dat de medewerker meer plezier heeft in zijn werk. In de context van maatschappelijk verantwoord ondernemen en de huidige economische situatie

Hoe zorgt u als werkgever ervoor dat uw medewerkers gezond en vitaal zijn? Dat is precies waarin wij u kunnen ondersteunen! Stofberg Preventie & Coaching werkt volgens de principes van Nederland Bewust Vitaal en combineert deze principes met de in huis zijnde kennis over gezondheid en bewegen. De tools die wij u bieden om gezondheidsmanagement binnen uw organisatie te optimaliseren zijn gebaseerd op wetenschappelijke onderbouwing en innovatieve toepassingen en ontwikkeld in samenwerking met onze partners in sport, gezondheid en wetenschap.

Wij bieden verschillende diensten aan welke optimaal worden afgestemd aan de hand van branche- en organisatiespecifieke eisen. Voor meer informatie over deze diensten kunt u klikken op onderstaande koppen.

detail8